Pred ovim horoskopskim znakom je odlična godina

Konačno Saturn izlazi iz znaka Strelca posle dve i po godine. Nećete više imati toliko poteškoća i problema. Sve će ići lakše nego inače i optimizam će opet pobediti.

Posao

Isplatiće vam se sav napor i trud koje ste do sada uložili. Imaćete dosta posla, ali ćete sve mnogo lakše obavljati nego pre. Moraćete da povedete računa o ulaganju i trošenju novca, jer će Saturn biti u polju novca, pa će opominjati da ne budete široke ruke kao što znate.

Moguć je povratak na posao koji ste radili pre, samo što će sada uslovi biti bolji za vas.

Više ćete pažnje obraćati na kuću, porodicu, decu, nego na posao, ali ćete biti odgovorniji nego inače.

Ljubav

Ova godina će biti godina dobra za porodicu, stabilizaciju, preseljenje. Stabilnost u ljubavi je izvesna, ali nećete brzati. Polako.

Najbolje bi bilo da vreme provedete sa osobom koja vas ne nervira previše, sa kojom možete da provedete lepo i u tišini.

Nećete biti zahtevni, već ćete samo želeti mir i ljubav ove godine, a ne avanture, što nije tipično.

Dobri meseci za ljubav su mart, jun i decembar.

Zauzeti, ne zapostavljajte partnera, nego dajte sve od sebe da vam taj odnos uspe. Idite na neko putovanje i ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

Zdravlje

Mogući su problemi sa leđima, regulišite ishranu. Bavite se nekim sportom, ali je bitno da nađete vreme za odmor i uživanje. To je važno da ne biste bili stalno pod stresom kao do sada.

( IZVOR: MONDO.RS )

1,009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 8 =