Evo koliko su Milijana i Milojko zaradili u Parovima!

Milijana Bogdanović i Milojko Božić sigurno su jedan od najkonrtverznijih parova u vili, a njihova zarada u rijaliti šou programu uopšte nije mala!

Njih dvoje su ušli u rijaliti za ukupno 800 eura honorara nedeljno, odnosno dobijaju po 400 eura ponaosob.

Za nepunih osam sedmica, koliko intrigiraju i šokiraju javnost preko malih ekrana, Božić i njegova 53 godine mlađa vjerenica već imaju skoro 6.400 eura, koje će dobiti po izlasku iz vile u Zemunu.

Ako se zadrže do kraja sezone, to jest do finala, koje je najavljeno za kraj juna,Božić i Bogdanovićeva mogli bi da zarade preko 11.000 eura, piše Pulsonline.rs.

(Facebook)

Podsjetimo, njih dvoje zaintrigirali su javnost početkom godine zbog prevelike razlike u godinama. Milojko i Milijana su dobili ponudu i od čelnika Pinka za ulazak u “Zadrugu” ali su se opredijelili za “Parove”.

Najavljivani su kao par koji namjerava da pravi bebu pred kamerama, a kako su ranije izjavljivali, zarađen honorar iskoristiće da plate svadbu, koju su zakazali za septembar, ako do svadbe i dođe.

(Printscreen)

Ona je u “Parovima” bacila oko na Požgaja, postala je bliska s nim, pa je Milojko čak i raskinuo s njom, ali su se sutradan odmah pomirili.

(Printscreen)

Izvor (novi.ba)

4,620

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =